Pronađeni otmičari taksija

17:08:00 08.08.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Policija je identifikovala mladića i devojku koji su oteli taksi, pa se slupali i izazvali saobraćajku u kojoj je taksistkinja teško povređena.

Pronađeni otmičari taksijafoto: Facebook / NSU - Uživo sa novosadskih ulica (Miroslav Šarac)

Reč je o S. K. (19) i njegovoj saučesnici koja ima svega 16 godina. S. K. je zadržan u pritvoru do 48 sati i biće doveden sudiji na saslušanje, dok je maloletnica uhapšena, ali je nakon saslušanja kod sudije za maloletnike puštena da se brani sa slobode.

Oni se terete da su, juče ujutru, primenom fizičkog nasilja opljačkali ženu koja ih je vozila taksijem i oduzeli joj novac, tablet i mobilne telefone.

Sumnja se da je, zatim, S. K. naterao ženu da pređe na mesto suvozača i sam seo za volan, te da je, u Podunavskoj ulici, izgubio kontrolu nad automobilom i udario u betonski bedem pored kolovoza.

Taksistkinja je teško povređena, a osumnjičeni su pobegli sa lica mesta, ali ih je kriminalistička policija identifikovala i pronašla.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?