Pronađeno beživotno telo na Rtnju, sumnja se da je u pitanju novosadski planinar

18:08:00 29.08.2019, Komentara: 0

Spasioci Gorske službe spasavanja Srbije (GSS) pronašli su na planini Rtanj beživotno telo za koje se sumnja da pripada nestalom planinaru A.M. iz Novog Sada.

Pronađeno beživotno telo na Rtnju, sumnja se da je u pitanju novosadski planinar

foto: serbia.com



Kako se navodi u saopštenju GSS, i dalje nisu poznati detalji i uzroci smrti planinara. Za 021 je rečeno da telo odgovara opisu nestalog planinara, a identifikacija je u toku.

U saopštenju se dodaje da su spasioci GSS pokrenuli akciju spasavanja nakon što su dobili poziv prijatelja nestalog planinara i da su pronašli telo posle 26 sati pretraživanja terena. GSS ističe da su dežurni policajci pretraživali teren zajedno sa spasiocima.

Novosađanin A.M. (45) nestao je na planini Rtanj u subotu uveče, a mediji su preneli da je on na noćno planinarenje otišao potpuno sam i da mu se od tada gubi trag, dok mu je mobilni telefon danima nedostupan. Prema raspoloživim podacima, nije prešao nijednu granicu, ali se nikome od porodice i prijatelja otad nije javio. A.M. je navodno građevinski investitor.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
16°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1003.7 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?