Pronađeno beživotno telo nestalog muškarca

16:05:00 08.05.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Beživotno telo F. J. (67), koji je nestao 19. aprila, pronašli su danas spasioci Gorske službe na Fruškoj gori, u okolini Sremske Kamenice.

Poziv o nestanku F. J. iz Sremske Kamenice Gorskoj službi spasavanja Srbije upućen je 5. maja.

Pronađeno beživotno telo nestalog muškarca

"S obzirom da je spasiocima upućen poziv dve nedelje nakon nestanka, verovatnoća o pronalasku nepoznatog lica je bila niska, ali su spasioci odlučili da izađu na teren i izvrše sve procedure pretrage za nestalim licem", piše u saopštenju Gorske službe.

Spasioci Gorske službe spasavanja iz stanice Beograd i Novi Sad, zajedno sa psom tragačem, krenuli su u ranim prepodnevnim satima u potragu, nakon što su prethodno razgovarali sa porodicom i razmotrili pravac kretanja nestalog. Beživotno telo pronašli su danas oko 12 sati.

U saopštenju se apeluje na sve građane da pravovremeno reaguju i prijave nestanak osobe za koju se sumnja da se nalazi na nepristupačnom terenu, na službeni broj Gorske službe spasavanja Srbije 063 / 466 466.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Sumaglica
11°
Vlažnost: 94%
Pritisak: 994.6 mb
Vetar: 4 m/s, WSW
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?