Proslava 105. rođendana FK Vojvodine

17:03:00 12.03.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Proslava povodom 105. rođendana FK Vojvodine i 30 godina navijačke grupe Firma, biće održana u subotu, 16. marta, u Zapadnom holu Spensa. Tog dana slavi se i tri decenije od kada je „Stara dama“ poslednji put podigla pehar državnog prvaka u SFRJ.

Proslava 105. rođendana FK Vojvodine

foto: FKV

- Slavnu istoriju, tri decenije na tribinama, uz uspehe i teške momente, više od jednog veka postojanja - ove subote slavimo ljubav prema njoj, Staroj dami i Firmi koja verno stoji uz nju. Novi Sad čuva svoje tradicije - zato svi na noge i dođite da zajedno proslavimo ove istorijske momente – navedeno je u pozivu na rođendansku proslavu.

Program će početi nastupom benda „U prvim redovima“, a potom slede „Zbogom Brus Li“, „Lost Propeleros“, „Underdogs“, a najavljeni su i gosti iznenađenja. Na bini će se naći i bivši igrači Voše.

Program počinje u 20:30 časova. Pića će se prodavati po simboličnim cenama, a sav prihod biće doniran u humanitarne svrhe.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 71%
Pritisak: 999.9 mb
Vetar: 3 m/s, ESE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?