Protest "Novinari ne kleče / Predsedniče Vlade, održite obećanje" u ponedeljak na Trgu slobode

17:12:00 19.12.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Protest „Novinari ne kleče / Predsedniče Vlade, održite obećanje“, biće održan u ponedeljak, 21. decembra na Trgu slobode, od 19 sati.

Protest "Novinari ne kleče / Predsedniče Vlade, održite obećanje" u ponedeljak na Trgu slobode

Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) poziva kolege novinare i medijske radnike, ali i sve građane Novog Sada i Vojvodine, da se priključe ovom protestu, da bi se poslala poruka da se pod hitno mora okončati politikantski cirkus, koji je usledio posle skandaloznog, seksističkog i anticivilizacijskog gesta ministra odbrane Bratislava Gašića, i da on mora pod hitno, bez odlaganja, biti smenjen.

"Red je da Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka održe bar jedno obećanje i da prestanu da relativizuju i opravdavaju ponašanje i ovog svog visokog funkcionera, kupujući vreme i verujući da će novinari i građani zaboraviti na ovaj incident", kažu u NDNV-u.

Protesti „Novinari ne kleče“ održaće se istovremeno u nekoliko gradova, u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Vranju...


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
21°
Vlažnost: 73%
Pritisak: 1003.1 mb
Vetar: 3 m/s, W
Ned 12° - 27° Malo i umereno oblačno
Pon 13° - 27° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?