Protest zbog ubistva psa Stena

11:07:00 24.07.2015, Komentara: 7

Novi Sad - "Udruženje za zaštitu životinja Novi Sad - Spans" poziva građane na protest koji će biti održan u nedelju, 26. jula, od 19 sati na Trgu slobode.

Protest zbog ubistva psa Stena

Povod za protest je surovo ubistvo psa Stena, navodi Spans u svom pozivu. Oni zahtevaju pravdu za Stena, kao i odgovornost i maksimalne kazne za sve one koju su odgovorni za njegovu smrt.

Pas je bio jedan od omiljenih uličnih pasa, koji je pošao CNR program "Zoohigijene". Poslednji put viđen je 15. jula u vozilu ovog preduzeća. Nakon sedam dana bezuspešnog traženja, direktor "Zoohigijene" potvrdio je da je pas eutanaziran zbog agresivnosti.

Protest zbog ubistva psa Stena

- Iz nekog razloga, tri veterinara zaposlenih u JKP „ Zoohigijena i veterina“ Novi Sad su rešili da Sten više ne treba da uživa sa decom, da uživa u slobodi, da Sten ne postoji više među nama. Veterinari su stavili tačku i doneli odluku van svih pravila i zakonskih okvira, moralnih i etičkih načela, van okvira ljudskosti i empatije. Potpuno okrutno i nezakonito - kažu u Spansu.

Oni dodaju da će protestu prisustvovati ljudi koji su brinuli o Stenu, svi koji su ga znali, deca koja su ga volela i "svi oni koje ova nepravda neizmerno boli".

FB strana protesta: https://www.facebook.com/events/830825237002399/

Protest zbog ubistva psa Stena


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

7 komentar(a)

Olivera Kelecevic

Srcem i Dusom sam uz vas!


Sanja

, *.dynamic.kdsinter.net

Uzasnuta.Na slobodi su Ceca,narko dileri,lekari koji neznanjem ubijaju na operacionim stolovima,ubice koje u besnim kolima drogirani gaze preko zivih.Placamo komunalne obaveze,preskupo.Sta i koga placamo?Reci cu vam:,,One koji su ubili Stena"DOSTA!!!OVO SE NE SME ZAVRSITIJEDNIM PROTESTOM.


x

, *.dynamic.sbb.rs

A sto je najgore od svega...ne zaklapate o tome kako je prekrsen zakon a bas clan 6 koji kaze da "Psa ne smeju pustiti ako je pretnja za ljude druge zivotinje ili zivotnu sredinu" dakle nijedan clan zakona nije prekrsen...ne zapocinjite protest jer vam se ne svidja istina


@x

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Si ti glup ili sta? Voleo je decu i ljude, postoje slike kao dokaz, neces naci ikakav dokaz da je napao nekog.
Drugo, postoji jos zakonskih odredbi koje su prekrseni, pocev da je morao biti zadrzan 30 dana u prihvatilistu, pa do toga da je morao proci program resocijalizacije.


Pa dobro sta ti nije jasno

, *.dynamic.sbb.rs

KAKAV CRNI DOKAZ PAMETNJAKOVICU MENE JE NAPAO JA SAM GLEDAO KAKO NAPADE STARIJE MLADJE SVE REDOM, NECES ME UCITI BRE


Mhahah

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Prilozi dokaze, molim te, nema sta da te ucim.
Cak i da je bio agresivan, u sta sumnjam, svakako nije smeo biti ubijen u tih 30 dana, dok se ne pokusa sa resocijalizacijom, sta ti nije jasno?


x

, *.dynamic.sbb.rs

Jel zelis da dodjem da ti pokazujem ujede i ogrebotine? Rado...


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
13°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 1005.1 mb
Vetar: 4 m/s, ESE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?