Proverite da li ste upisani u birački spisak

12:03:00 07.03.2016, Komentara: 4

Novi Sad - Uvid u birački spisak za izbor za narodne poslanike Narodne skupštine Republike Srbije, Novosađani mogu da obave do 8. aprila u Gradskoj upravi za opšte poslove, ali to uvek mogu da provere i onlajn, preko ovog linka.

Proverite da li ste upisani u birački spisak

U sedištu Gradske uprave za opšte poslove (Trg mladenaca 7), osim što mogu obaviti uvid, oni mogu tražiti i upis, brisanje, izmenu, dopunu ili ispravku podataka u biračkom spisku.

To će, nakon zaključenja biračkog spiska, odnosno od 8. aprila, biti moguće jedino na osnovu rešenja Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Pravo glasa je u Novom Sadu 2012. godine imalo 312.742 građana, a na prethodnim izborima, 2014. godine, 320.187 građana.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

4 komentar(a)

Lala-Telep

, *.s514.c3-0.wtr-cbr1.sbo-wtr.ma.cable.rcncustomer.com

Interesuje me da li postoji nacin da se kompletno odjavim od glasanja. Nisam u srbiji vec neko vreme i ne zelim da neka stranka uzme moj glas. Bio bih vam zahvalan ako objavite bilo kakvu informaciju o tome. Sve najbolje!


Za Lalu sa Telepa

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Jedini način je na osnovu otpusta iz državljanstva, tj da nemas srpsko državljanstvo.


pejke

, *.dynamic.isp.telekom.rs

kako ide ova situacija ako nisi na vreme proverio odnosno posle osmog aprila,odnosno ako nisi na spisku a to si ustanovio posle osmog aprila ?


Drago

, *.vojvodina.gov.rs

Neko mi je na moju adresu nakačio Petković (Lajoš) Elviru i redovno dobija pozive za glasanje a nemam pojma otkud ona.Kako da je skinem ?


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
10°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 1005.7 mb
Vetar: 4 m/s, NW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?