Prve ulaznice za Exit u prodaji od 12. decembra

14:11:00 29.11.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Prve ulaznice za Exit po promotivnoj ceni od 5.990 dinara, koja je za skoro 70 odsto niža od finalne, biće dostupne od 12. decembra u podne, saopštili su organizatori tog festivala.

Prve ulaznice za Exit u prodaji od 12. decembra

Organizatori podsećaju da se kontigent ulaznica po najnižoj ceni proda za nekoliko sati, te nakon toga cena karata raste. Ulaznice u Srbiji prodavaće se na sajtu exitfest.org, kao na i blagajnama prodajne mreže Gigs Tix.

Prvi kupci ulaznica za Exit festival od 12. decembra, osim uštede, koja će kako organizatori tvrde biti najveća do sada, automatski postaju i članovi Exit Trajba, zajednice fanova koji imaju posebne pogodnosti i popuste. Kao i do sada njima će naredne godine najpre biti ponuđene nove Exit ulaznice po najnižoj ceni.

Uskoro bi trebalo i da budu objavljena i prva imena izvođača koji će nastupati na Exitu, ali i drugim festivalima u organizaciji Exit tima, poput Festivala na Jahorini, Sea Stara u Umagu, Revolution u Temišvaru i Sea Dance u Budvi.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
13°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 1005.1 mb
Vetar: 4 m/s, ESE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?