Prvo ime za karticu, pa tek onda popusti za penzionere

11:02:00 22.02.2018, Komentara: 1

Novi Sad – Grad Novi Sad uskoro bi trebalo da krene u odabir imena za senior karticu, a koja će u budućnosti biti uvedena za korisnike penzija u gradu, poput one u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji.

Prvo ime za karticu, pa tek onda popusti za penzionere


Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je za Radio021 da bi uprava uskoro mogla da otvori konkurs za odabir imena za senior karticu, ali da se ne žuri sa uvođenjem kartice sa popustima za penzionere jer je cilj napraviti kvalitetnu uslugu.

- Biranjem naziva za senior karticu u Novom Sadu imamo priliku da budemo kreativni. Nakon svih priprema, želimo da pružimo jednu ozbiljnu ekonomsku, pa i socijalnu podršku za oko 80.000 penzionera u Novom Sadu. Bitno nam je da korisnici budu zadovoljni ponudom i brojem kompanija koje žele da učestvuju u ovom projektu - naveo je Vučević i dodao da do sada nije sklopljen nijedan ugovor sa potencijalno uključenim kompanijama, zbog temeljne pripreme.

U Beogradu su senior kartice u upotrebi od novembra i njihovim korišćenjem penzioneri imaju popust u gradskim preduzećima, u domovima zdravlja, apotekama, supermarketima, radnjama pogrebne opreme...


Izvor: 021.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Vasić

, *.mbb.yettel.rs

Nastavite sa razmišljanjem i osmišljavanjem i bez žurbe molim!


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
13°
Vlažnost: 77%
Pritisak: 1013.8 mb
Vetar: 3 m/s, ESE
Uto 11° - 26° Sunčano
Sre 12° - 24° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?