Psi zaklali čoveka u Petrovaradinu

13:07:00 11.07.2016, Komentara: 1

Novi Sad - Đurađ M. (84) stradao je jutros tako što su ga zaklala dva psa njegovog komšije. Stravična nesreća desila se u Ulici Bukovački put, kada su psi, rase pitbul terijer, pobegli iz ograđenog dvorišta i do smrti izujedali Đurađa.

Psi zaklali čoveka u Petrovaradinu

U Hitnoj pomoći kažu da su psi čoveka izujedali toliko da je lekarska ekipa po dolasku na lice mesta zatekla neidentifikovanu stariju mušku osobu i mogla je samo da konstatuje smrt.

Policija je obavila uviđaj, ali još nije poznato kako su psi pobegli iz dvorišta R. M, koji živi u Nemačkoj. Pošto je on zvanični vlasnik pasa protiv njega će biti podneta krivična prijava za ubistvo iz nehata, a njegovoj supruzi I. M. (29) određeno je zadržavanje od 48 sati. Njoj se na teret stavlja teško krivično delo protiv opšte bezbednosti i u zakonskom roku biće dovedena na saslušanje sudiji za prethodni postupak.

Aleksandar Bursać, direktor JP "Zoohigijena", kazao je da su psi, koji su jutros zaklali čoveka, trenutno u prihvatilištu na posmatranju i da su im uzeti brisevi šapa i vilica, a po nalogu veterinarskog inspektora biće kastrirani.

- Koliko mi je poznato reč je o vlasničkim psima, čiji je vlasnik trenutno u Nemačkoj, a psi su boravili u kućnom dvorištu i sa njima je bila supruga vlasnika. Ona je kazala da su psi pojurili za mačkom, koju je komšija hteo da odbrani, pa su napali njega - rekao je Bursać.

Ilustracija: sally9258 / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

slavko sd

, *.cust.vodafonedsl.it

Verovatno je osoba koja je nastradala necim i ranije iritirao zivotinje pa su oni cekali priliku da mu se osvete,neka je laka zemlja nesretnom coveku


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
15°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 999.5 mb
Vetar: 8 m/s, ESE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?