Pucnjava u Futogu, dva muškarca ubijena, policija uhapsila četvoricu osumnjičenih

08:08:00 25.08.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Dva muškarca su ubijena u pucnjavi koja se noćas dogodila u Futogu.

Pucnjava u Futogu, dva muškarca ubijena, policija uhapsila četvoricu osumnjičenih


Prema nezvaničnim informacijam, do obračuna je došlo nešto posle ponoći u Fruškogorskoj ulici.

Kako je za „Dnevnik“ potvrdio portparol novosadske Hitne pomoći doktor Zoran Krulj, na licu mesta su intervenisale dve urgentne ekipe.

Prvi poziv je primljen 17 minuta nakon ponoći, a prilikom dolaska na lice mesta, ekipa Hitne pomoći je zatekli muškarca ranjenog iz vatrenog oružja bez svesti kojeg su odmah prevezli na reanimaciju Urgentnog centra KCV. Taj muškarac je preminuo po prijemu.

Nakon toga je, desetak minuta pre jedan, policija obavestila Hitnu pomoć da se na istoj adresi nalazi još jedno ranjeno lice za koje je, na žalost, lekarska ekipa konstatovala smrtni ishod.

Vatreni obračun se dogodio u blizini Osnovne škole „Desanka Maksimović“ u centru Futoga i uznemirio građane. Prema rečima ljudi koji žive u blizini, napadač ili više njih, pucali su u dvojicu mladića iz automobila i pobegli.

Policija uhapsila četvoricu osumnjičenih

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su N. L. (23) iz ovog grada, zbog sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo. Uhapšene su, takođe, još tri osobe koje se

dovode u vezu sa ubistvom dvojice mladića u Futogu.

Kako je saopšteno iz policije, sumnja se da je N. L. oko ponoći, na ulici, hicima iz pištolja usmrtio devetnaestogodišnjeg Futožanina i teško ranio dvadesetogodišnjaka iz ovog mesta koji je, od posledica, preminuo u Kliničkom centru Vojvodine.

Četvorici uhapšenih određeno je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Prema saznanjima 021.rs, privedeni su i B. G. (26), B. D (24) i O. R. (21).


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
13°
Vlažnost: 82%
Pritisak: 1010.5 mb
Vetar: 3 m/s, ESE
Ned 10° - 27° Sunčano
Pon 12° - 28° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?