Pucnjava u Kaću, ranjen muškarac

11:11:00 09.11.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Pedesetsedmogodišnji muškarac ranjen je u pucnjavi koja se oko 10 časova dogodila u Kaću. Pucnjava se dogodila u porodičnoj kući u Ulici Svetozara Miletića. Policija uhapsila starijeg muškarca (85) jer je pucao u sina.

Pucnjava u Kaću, ranjen muškarac


Prema rečima doktora Zorana Krulja, portparola novosadske Hitne pomoći, njihova ekipa je na licu mesta zatekla muškarca sa povredama nanetim vatrenim oružjem. Muškarac je bio svestan i komunikativan. Njega je ekipa Hitne pomoći zbrinula i prevezla u Urgentni centar na hirurgiju.

Novosadska policija je saopštila da je uhapsila M. S. (85) iz Kaća zbog pokušaja teškog ubistva. Kako je navedeno, on se sumnjiči da je jutros pucao iz puške u svog pedesetsedmogodišnjeg sina.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Prema nezvaničnim informacijama „Dnevnika“, muškarac je upucao sina u noge. Meštani pričaju da je pucao iz sačmare, nakon što se jutros vratio sa njive. Kako kažu, starca su već duže vreme fizički maltretirali sin koji je upucan, kao i unuk koji je bio prisutan prilikom incidenta.


Izvor: NoviSad.com, Dnevnik


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
15°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 1009.0 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Ned 10° - 27° Sunčano
Pon 12° - 28° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?