Pušten još jedan kontingent ulaznica za veliku OPENS žurku

08:12:00 14.12.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Zbog velikog interesovanja za veliku OPENS žurku, koja će biti održana večeras u Velikoj dvorani Spensa, pušten je još jedan kontingent ulaznica za parter pod nazivom „parter after 1.30h”.

Pušten još jedan kontingent ulaznica za veliku OPENS žurku

Foto: OPENS2019


Te ulaznice omogućavaju ulazak isključivo posle 1.30 časova, te organizatori apeluju na posetioce da se toga i pridržavaju jer ranije neće moći da uđu.

Evropska koncertna atrakcija i globalno najuspešniji bend sa Balkana, Dubioza kolektiv, predvodiće program OPENS žurke, čime će uz ogroman naboj pozitivne energije biti proslavljena godina mladih u Novom Sadu. Uz Dubiozu nastupiće i britanski producentski dvojac One Bit, koji u Novi Sad donose svoje energične hitove, “My Way” sa Noah Cyrus i “Between You and Me” sa Louis. Na koncertu organizovanom u ime proslave godine titule Omladinske prestonice Evrope do ranih jutarnjih sati atmosferu će dovesti do usijanja i jedna od najaktuelnijih pop pevačica domaće scene, Bojana Vunturišević i hitmejkerka zlatnog dodira Sara Jo, te beogradski dvojac Divolly & Markward, kao i novosadski roots-reggae heroji KILLO KILLO banda.

Tokom 2019. godine OPENS je postao sinonim za nove prilike i mogućnosti za energiju mladih, a velika zimska OPENS žurka biće održana upravo u želji da veliki broj pokrenutih projekata postane i ostane novosadska tradicija.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1003.6 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?