Putnice povređene kad su se "očešala" dva autobusa

10:02:00 22.02.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Šest osoba je povređeno u tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile u toku jučerašnjeg dana na teritoriji Novog Sada.

Putnice povređene kad su se "očešala" dva autobusa

Prva saobraćajka se dogodila oko 9.40 sati, kada su se dva autobusa "očešala" na stajalištu na uglu Bulevara cara Lazara i Stražilovske ulice.Tom prilikom lakše su povređene dve putnice starosti 62 i 40 godina, a obe su zadobile istezanje vrata. Lekarska ekipa zbrinula ih je na licu mesta i prevezla u Urgentni centar.

U 11.06 sati ekipa Hitne pomoći zatekla je prevrnuto vozilo na Futoškom putu ispred broja 18. U ovoj nezgodi povređen je 73-ogodišnji muškarac, koji je sa kontuzionim povredama prevezen u Urgentni centar.

Kasnije, oko 13.45, povređene su dve maloletne osobe, uzrasta 13 i 17 godina, na nezgodi koja se dogodila na Bulevaru patrijarha Pavla. Oni su zadobili povrede vrata i prevezeni su u Dečiju bolnicu, dok je žena stara 48 godina zadobila povrede grudnog koša i prevezena je u Urgentni centar nakon inicijalnog zbrinjavanja, navodi za naš portal dr Ivana Ramović iz Hitne pomoći.

Izvor: mojnovisad.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 71%
Pritisak: 1001.7 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?