Putnici iz zapaljenog autobusa stigli u Novi Sad drugim vozilom

09:06:00 02.06.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Niko od putnika iz autobusa "Jadran lajn", koji se juče popodne zapalio na graničnom prelazu između Severne Makedonije i Srbije, nije povređen. Oni su sinoć oko 19 sati drugim autobusom krenuli sa granice kod Preševa ka Novom Sadu, izjavio je direktor autoprevoza "Jadran lajn" Božidar Žegarac.

Putnici iz zapaljenog autobusa stigli u Novi Sad drugim vozilom

"Sedamdesetoro putnika, koji su bili u autobusu, koji se danas na graničnom prelazu između Srbije i Severne Makedonije su nepovređeni i oko 19 sati su krenuli sa granice kod Preševa ka Novom Sadu. Obezbedili smo prevoz za sve putnike i svako od njih biće prevezen do mesta do koje želi", rekao je juče Žegarac.

Podsetimo, putnici iz Novog Sada su u organizaciji Jedinstvene Srbije boravili četiri dana u Grčkoj, u Paraliji. Međutim, u povratku se, oko 16 sati, njihov dvospratni autobus novosadskih registarskih tablica, zapalio i potpuno izgoreno, na graničnom prelazu Tabanovci, između Srbije i Severne Makedonije, potvrdila je policija u Kumanovu. Putnici su evakuisani, a na teren je stigla vatrogasna jedinica iz Kumanova, koja je ubrzo ugasila požar, prenela je MIA.

Sinoć je i lider Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma, kazao da su svi putnici dobro i da se u Novi Sad vraćaju drugim autbusom. On je naveo i da je izgoreli autobus imao kvarove na putu kroz Grčku i Severnu Makedoniju, a zatim su mu se zapalile instalazije i potpuno je izgoreo.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
12°
Vlažnost: 77%
Pritisak: 1004.5 mb
Vetar: 2 m/s, E
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?