Rad vrtića tokom zimskog raspusta

17:12:00 23.12.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Predškolska ustanova „Radosno detinjstvo” najavila je da će od 24. decembra do 11. januara raditi prema izmenjenom rasporedu.

Rad vrtića tokom zimskog raspusta


Vrtić „Zvončica” u Ulici Save Kovačevića 14 primaće decu iz „Bambija” (Karađorđeva 55), a „Kolibri” sa Bulevara Jaše Tomića 3 mališane iz „Sunca” (Gagarinova 10). „Čarobni breg” na Klisanskom putu 165 biće otvoren za decu iz vrtića „Vidovdanski zvončić” (Jana Husa 15) i „Lasta” (Partizanska 2, Čenej), dok će mališani iz „Sigridruga” (Almaška 24) i šangajske „Duge” odlaziti u „Čuperak” (Save Kovačevića 7). „Veverica” u Visarionovoj 4a radiće umesto „Đurđevka” (Beogradski kej 37), „Palčica” u Branimira Ćosića 40 umesto „Zlatne ribice” (Marodićeva 4a), a „Veseli vozić” u Janka Čmelika 110 umesto „Cvrčka i mrava” s Trga majke Jevrosime 2.

U „Guliver” (Bate Brkića 1a) dolaziće deca iz vrtića „Vendi” (Braće Dronjak bb), „Bistričak 1”, „Bistričak 2” i „Zvezdan” iz Ulice Seljačkih buna. Adička „Radosnica” (Sime Šolaje bb) primaće mališane iz „Dunavskog cveta” (Ćirila i Metodija 69), a „Novosađanče” (Banović Strahinje bb) decu iz „Različka” (Narodnog fronta 45), „Poletarca” (Puškinova 19), „Suncokreta” (Alekse Šantića 32) i „Veseljka” (Trg Komenskog 9). Umesto „Laneta” (Heroja Pinkija 25) tokom ovog perioda radiće „Švrća” (Jerneja Kopitara 1), dok će sva deca koja su upisana u vrtić „Pčelica” (Laze Kostića 5) i uzrast od tri do sedam godina iz „Zlatne grede” (Zlatne grede 6) provoditi vreme u „Plavom zecu” (Miletićeva 22). „Vila” iz Vojvođanskih brigada 14 primaće jaslenu grupu „Zlatnih greda”, „Petar Pan” (Janka Čmelika 87) mališane koji idu u vrtić „Detelina s četiri lista” (Kalmana Langa 2), „Bajka” (Stevana Hristića 15) decu iz „Pužića” (Vršačka 23), dok će „Svitac” (Stojana Novakovića bb) biti otvoren za dečake i devojčice iz „Leptirića” (Braće Krkljuš 15) i „Pande” (Nikole Tesle 4).

Među novosadskim vrtićima koji će raditi kao i inače nalaze se „Bubamara” (Čenejska 50), „Vilenjak” (Radnička 20), „Spomenak” (Antona Urbana 2), „Maslačak” (Narodnog fronta 42), „Čigra” (Jože Vlahovića bb), „Cvrčak” (Palmotićeva 1), „Mrvica” (Jirečekova 9), „Kalimero” (Dragiše Brašovana 16), „Veseli vrtić” (Dr Ilije Đuričića 2) i „Čarolija” (Sonje Marinković 1).

Situacija u prigradskim objektima PU „Radosno detinjstvo” je sledeća: u kaćki „Zvončić” (Save Maleševa bb) odlaziće deca iz koviljskog „Nevena” (Vojvođanskih brigada 14) i budisavskog „Zeke” (Vuka Karadžića bb), a u kisačku „Lienku” (Trg Jana A. Komenskog bb) mališani upisani u „Zvezdani gaj” (Vojvode Stepe Stepanovića 116) u Stepanovićevu.

Deca iz futoškog „Biberčeta” (Vojvode Mišića bb) biće privremeno smešteni u „Crvenkapi” (Proleterska 2), dok će umesto u veterničku „Zlatokosu” (Kralja Aleksandra 62) odlaziti u „Rodu” (Paunova 4). U Sremskoj Kamenici radiće vrtić „Čika Jova” (Zmajevac 2), koji će biti otvoren i za decu iz „Zmaja” (Bulevar 23. oktobra 2), a mališani iz novoledinačkog „Čarobnjaka” (Đurđevdanska 1) odlaziće u staroledinački „Izvorčić” (Vuka Karayića 63).

Prema ustaljenom rasporedu radiće begečki „Pinokio” (Kralja Petra Prvog 45), bukovački „Zeka” (Vidovdanska 8), sremskokarlovačka „Kockica”, kamenički „Plavi čuperak” (Svetozara Miletića bb) i „Veseli patuljci” iz Rumenke.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
18°
Vlažnost: 52%
Pritisak: 1002.9 mb
Vetar: 2 m/s, SSE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?