Radionice programiranja - besplatno!

19:05:00 22.05.2015, Komentara: 0

Besplatne radionica početnog programiranja biće održane 13. i 14. juna u organizaciji Rails Girls Novi Sad.

Radionice programiranja - besplatno!

Ova dva dana zainteresovani će imati priliku da se upoznaju sa prvim koracima pravljenja web aplikacija. Organizatori tvrde da nije neophodno imati predznanje, a potreban je samo laptop, interesovanje i želja da se malo slobodnog vremena odvoji na neformalno učenje početnog nivoa programiranja.

Konkurs za učešće otvoren je do 1. juna, a o rezultatima će kandidati biti obavešteni do 10. juna. Zainteresovani se mogu prijaviti ovde.

Rails Girls Novi Sad radionice će biti održane u Coworking prostoru Pionirska (Pionirska broj 4, pored Studija M, II sprat, stan 7), kao i u prostorijama Omladinskog centra CK13 (Vojvode Bojovića 13).

Inače, Rails Girls Novi Sad je deo globalne inicijative koja ima za cilj da približi IT svet ženama i osnaži njihovo interesovanje za aktivnu izgradnju web -a. “Ruby on Rails” je platforma uz pomoć koje se web aplikacije mogu brzo razvijati, a zasnovana je na programskom jeziku Ruby.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
15°
Vlažnost: 41%
Pritisak: 1000.6 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?