Radnici GSP-a na sastanku kod gradonačelnika

16:01:00 22.01.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je danas u Gradskoj kući predstavnike zaposlenih vozača u Javnom gradskom saobraćajnom preduzeću „Novi Sad“. Kako je saopšteno iz Vučevićevog kabineta, sastanak je održan na inicijativu radnika, u cilju upoznavanja gradonačelnika sa problemima u funkcionisanju tog preduzeća.

Radnici GSP-a na sastanku kod gradonačelnika


- Tokom dvočasovnog, veoma složenog sastanka, predstavnici vozača JGSP detaljno su predočili gradonačelniku kompleksnu situaciju u preduzeću i istakli, da, ukoliko bi se takva situacija nastavila, ona bi se mogla odraziti na efikasno i racionalno poslovanje preduzeća. Nakon što ih je pažljivo saslušao, gradonačelnik je istakao da je dobro poslovanje tog preduzeća u interesu svih građana Novog Sada. On je saopštio predstavnicima zaposlenih da će u okvirima svoje nadležnosti preduzeti sve adekvatne mere u cilju utvrđivanja iznetih informacija, a da će nakon toga, na osnovu precizno utvrđenog činjeničnog stanja, biti preduzete potrebne aktivnosti kako bi se osigurao nesmetan rad tog preduzeća – navodi se u saopštenju koje je poslato iz kabineta gradonačelnika.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
20°
Vlažnost: 46%
Pritisak: 995.0 mb
Vetar: 2 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?