Radnici JKP „Gradsko zelenilo“ danas rade na 50 lokacija

16:07:00 03.07.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Radnici JKP „Gradsko zelenilo" i danas zaliva i okopava drveće, cveće i šiblje na više lokacija.

Radnici JKP „Gradsko zelenilo“ danas rade na 50 lokacija

U prvoj smeni zalivano je drveće, cveće i šiblje na Keju, Kosovskoj, Dušana Vasiljeva, Stevana Milovanova, Partizanskih baza, Stevana Hristića, Anđe Ranković, Save Kovačevića, Kraljevića Marka, Felegi Tivadora, Kameničkom i Staničnom parku.

U trećoj smeni biće zaliveno zelenilo u razdelnim trakama u Stražilovskoj i Maksima Gorkog, kao i u ulicama Branislava Nušića, Ćirpanovoj, Devet Jugovića, Bore Prodanovića, Branimira Ćosića i Bulevaru oslobođenja. Zatim, cvetne gredice, kupe, valjci i žadrinjere na više lokacija u centru, kao i drveće, cveće i šiblje na Pozorišnom trgu, gde će takođe biti okopavano i plevljeno jednogodišnje cveće i šiblje i orezivni precvetali cvetovi.

Radnici JKP „Gradsko zelenilo“ danas rade na 50 lokacija


Pored zalivanja u toku je sadnja jedogodišnjeg cveća kod Pokrajinske vlade i razdelnoj traci u Stražilovskoj ulici, kao i okopavanje i plevljenje šiblja i tanjira oko drveća u razdelnoj traci u ulici Maksima Gorkog, na okretnici kod Štranda i kod Promenade. A u ulici Narodnog fronga u toku je plevljenje cveća u žadinjerama u razedlnoj traci. Na Temerinskom putu, u Kampusu, kao i stambenim blokovima između bulevara Vojvode Stepe i Seljačkih Buna, Šekspirova – Bulevar cara Lazara - Narodnog Fronta i Milenka Grčića-Janka Čmelika se okopava i orezuje živa ograda, a na Staničnom trgu se okopava cveće.

Osim toga, kosi se trava u Kraljevića Marka, Save Kovačevića, Kameničkom putu, Račkog, Dunavskoj, Žarka Vasiljevića, Miloša Bajića, Dušana Vasiljeva, Kozačinskog, Cara Dušana, Ive Andrića, Trg 27. marta i na Trgu republike, kao i bulevarima Evrope i Vojvode Stepe, Futoškom i Staničnom parku.


Foto: Gradsko zelenilo


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
28°
Vlažnost: 45%
Pritisak: 1005.0 mb
Vetar: 5 m/s, ESE
Sub 16° - 32° Sunčano
Ned 19° - 34° Sunčano

Anketa

Kupate li se na Štrandu?