Radnik popravljao fasadu na zgradi, okliznuo se i pao sa petog sprata

17:11:00 14.11.2020, Komentara: 0

Novi Sad – Z. Č. (42) iz Bečeja povređen je nakon pada sa skele na petom spratu jedne zgrade na novosadskom Bulevaru Cara Lazara.

Radnik popravljao fasadu na zgradi, okliznuo se i pao sa petog sprata


Prema nezvaničnim informacijama, on je sa još jednim kolegom popravljao fasadu na zgradi, kada se iznenada okliznuo i pao na automobil koji je bio parkiran ispred zgrade.

Ekipa Hitne pomoći izašla je na teren u 10.30 časova, a radnik je nakon zbrinjavanja u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Kako su za Novosti potvrdili u Kliničkom centru Vojvodine, nakon imedijentne stabilizacije opšteg stanja, sprovedena je dijagnostika kojom su verifikovane višestruke povrede u vidu politraume. Pacijent je upućen na dalje intenzivno lečenje u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Policija je obavila uviđaj i, kako se nezvanično saznaje, o svemu izvestila Javno tužilaštvo i Inspekciju rada, koji će preduzeti dalje korake da bi se utvrdilo kako je došlo do nesrećnog slučaja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
20°
Vlažnost: 40%
Pritisak: 994.8 mb
Vetar: 4 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?