Radno vreme lokala duže do 4. septembra

10:07:00 22.07.2016, Komentara: 1
Novi Sad - Lokali u Novom Sadu će do 4. septembra raditi duže nego što je to prvobitno odlučeno Odlukom o radnom vremenu objekata u kojima se obavlja ugostiteljska delatnost.

Radno vreme lokala duže do 4. septembra

Tako će kafići radnim danima i nedeljom raditi do ponoći, a petkom i subotom do jedan čas posle ponoći, odlučilo je Gradsko veće Grada Novog Sada, jer se u tom periodu održavaju "manifestacije od značaja za Novi Sad", poput Novosadskog muzičkog leta, Dana Brazila, Festivala uličnih svirača.

Ovo rešenje se ne odnosi na ugostiteljske objekte koji su dobili rešenje o produženju radnog vremena u skladu sa tačkom 8. Odluke o radnom vremenu objekata u kojima se obavlja ugostiteljska delatnost na teritoriji Grada Novog Sada.

Inače, Novi Sad je pre nekoliko meseci propisao da lokali radnim danima rade do 23 sata, a vikendom do ponoći, što je za sat kraće nego ranije, ali je, kao što je prethodno napisano, ta odluka promenjena do 4. septembra.

A ovako je jedan turista iz Australije reagovao na Odluku o radnom vremenu ugostiteljskih objekata:


Ilustracija: Thorsten Hartmann / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

VLADIMIR

, *.dynamic.isp.telekom.rs

zar se ovde samo misli o Vlasnicima lokala. O stanovnicima i onima koji još imaju posao niko ne brine kako ljudi da spavaju i ko če sprečiti buku. Nama je preko glave i Exit jer 4 dana moram da budem izbeglica.

Kod nas svaka vlast kupuje mlade pa i ova nova koja je drukčije pričala pre izbora.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
15°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1002.7 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?