Radovi na Bulevaru kralja Petra I menjaju režim saobraćaja

08:07:00 16.07.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Zbog radova na rekonstrukciji vrelovoda u bloku Bulevara oslobođenja i Gagarinove ulice, nastavljaju se radovi na prelazu Bulevara kralja Petra I, zbog čega će privremeno biti izmenjen saobraćaj u zoni raskrsnice sa Gagarinovom i Ulicom Branimira Ćosića. Zbog ovih radova, moguće su gužve u saobraćaju, te se Novosađanima savetuje da izbegavaju ovaj deo grada.

Radovi na Bulevaru kralja Petra I menjaju režim saobraćaja


Za saobraćaj će, od danas, biti zatvorena saobraćajna traka smera od raskrsnice Bulevara kralja Petra I sa Gagarinovom i Ulicom Branimira Ćosića ka Bulevaru oslobođenja. Tokom radova saobraćaj će se odvijati u drugoj saobraćajnoj traci dvosmerno uz ograničenje brzine kretanja vozila do 30 km/h, a ukida se i biciklistička staza u zoni radova.

Takođe, biće onemogućeno skretanje levo sa Bulevara kralja Petra I prema Železničkoj stanici na Bulevaru oslobođenja, dok će u suprotnom smeru, u raskrsnici Bulevara kralja Petra I i Gagarinove ulice, biti onemogućeno skretanje levo u Ulicu Branimira Ćosića i vozila koja se kreću Ulicom Branimra Ćosića na raskrsnici će moći da produže pravo prema Gagarinovoj ulici ili da skrenu levo na Bulevar kralja Petra I prema Detelinari.

Planirani rok za završetak radova u ovoj fazi rekonstrukcije vrelovoda je 24. jul dok je planirani rok za završetak svih radova u bloku Gagarinove ulice i Bulevara oslobođenja 7. septembar ove godine.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 100%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 2 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?