Radovi na asfaltiranju saobraćajnica ulaze u završnu fazu, „osmica“ menja deo trase na Novom naselju

16:11:00 22.11.2022, Komentara: 0

Novi Sad - Zbog druge faze radova u Ulici Radomira Raše Radujkova, autobusi GSP-a na liniji 8 od srede, 23. novembra promeniće trasu kretanja. Promena trase se odnosi na smer Liman - Centar - Novo naselje.

Radovi na asfaltiranju saobraćajnica ulaze u završnu fazu, „osmica“ menja deo trase na Novom naselju


Naime, u toku su radovi na obeležavanju horizontalne saobraćajne signalizacije u Ulici Radomira Raše Radujkova, na kolovoznoj traci u smeru od Bulevara Slobodana Jovanovića ka Bulevaru Evrope. Od sutra će ova kolovozna traka biti otvorena za saobraćaj, a radovi će započeti na suprotnoj strani saobraćajnice, od Bulevara Evrope ka Novom naselju.

Autobusi će saobraćati redovnom trasom do raskrsnice Hadži Ruvimova/Bulevar Evrope, skretaće desno na Bulevar Evrope, levo na Bulevar vojvode Stepe, levo na Bulevar Slobodana Jovanovića, desno na Bulevar Jovana Dučića, odakle će nastavljati redovnom trasom.

U suprotnom smeru autobusi će saobraćati redovnom trasom.

Autobusko stajalište u Ulici Radomira Raše Radujkova neće se koristiti za vreme radova, a koristiće se autobusko stajalište Bulevar Evrope/Hadži Ruvimova - stajalište linije 13).

Nije navedeno do kada će važiti ova izmena.


Gde su još radovi u toku

Danas su počeli radovi na poslednjoj deonici Futoške ulici, predviđenoj za ovu godinu, od Bulevara Evrope do Hajduk Veljkove ulice. Saobraćaj se odvija dvosmerno, na suprotnoj kolovoznoj traci.

Radovi na popravci kolovoza u toku su i u Ulici Petefi Šandora, na deonici od Gorana Kovačića do Senteleki Kornela, a završetak se očekuje do kraja nedelje.

Radovi na asfaltiranju saobraćajnica ulaze u završnu fazu, „osmica“ menja deo trase na Novom naselju


Zbog radova na obnovi kolovozne konstrukcije saobraćaj je obustavljen na Putu doktora Goldmana u Sremskoj Kamenici, od semafora do pred Novosadsku ulicu. Završetak radova predviđen je za petak, 25. novembra, kada će početi sanacija treće deonice, od Novosadske ulice do kružnog toka. Dok traju radovi, za pristup Institutu građani treba da koriste pravac iz centra Sremske Kamenice, kroz Železničku ulicu.

Prema planiranoj dinamici, redovno odvijanje saobraćaja na Putu doktora Goldmana biće uspostavljeno sredinom iduće nedelje.

U Sremskoj Kamenici izvode se i radovi na sanaciji kolovoza u Ulici Marka Oreškovića.

Pored radova iz domena redovnog održavanja, realizuju se i investicioni projekti, koji su uslovili obustavu saobraćaja u delu Ulice Kraljevića Marka ( od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića), kao i u delu Partizanske ulice (od Rumenačke do Industrijske).


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
12°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 999.4 mb
Vetar: 3 m/s, N
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?