Radovi na delu Bulevara oslobođenja u završnoj fazi

19:07:00 14.07.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Počelo je asfaltiranje leve kolovozne trake na Bulevaru oslobođenja, na deonici od Ulice Maksima Gorkog do Futoške ulice.

Radovi na delu Bulevara oslobođenja u završnoj fazi


Radovi na asfaltiranju biće završeni tokom sutrašnjeg dana, dok će se u nedelju obavljati obeležavanje horizontalne signalizacije.

U zavisnosti od vremenskih uslova i tehnologije izvođenja radova, planirano je da od ponedeljka, 17. jula, na ovoj deonici bude uspostavljeno redovno odvijanje saobraćaja.

Sledeća faza radova podrazumeva popravku kolovozne konstrukcije navoza na Most slobode, kao i tunelske cevi. Radovi će trajati od 16. do 20. jula, a izvodiće se na levoj kolovoznoj traci (ulaz u grad), od raskrsnice sa Ulicom narodnog fronta do dilatacije, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno u suprotnoj traci.

Apeluje se na vozače da poštuju saobraćajnu signalizaciju i svoju vožnju prilagode uslovima odvijanja saobraćaja u zoni radova.



Goto: Grad Novi Sad


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
17°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 1001.6 mb
Vetar: 6 m/s, SSE
Čet 14° - 24° Poslepodnevni pljuskovi
Pet 13° - 19° Pljusak i grmljavina

Anketa

Treba li poništiti izbore?