Radovi na Novom naselju menjaju saobraćaj i trase autobusa

11:06:00 15.06.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Saobraćaj u nekoliko ulica na Novom naselju od petka, 16. juna, privremeno će biti izmenjen zbog rekonstrukcije vrelovoda na Bulevaru Slobodana Jovanovića.

Radovi na Novom naselju menjaju saobraćaj i trase autobusa

Saobraćaj će na Bulevaru Slobodana Jovanovića biti izmenjen od Bulevara vojvode Stepe do broja 11 na Bulevaru Slobodana Jovanovića i odvijaće se u oba smera na jednoj kolovoznoj traci, uz ograničenje brzine na 30 kilometara na čas.

Ujedno, ulice Seljačkih buna (od Ulice Braće Dronjak do Bulevara Slobodana Jovanovića) i Kaće Dejanović i Partizanskih baza (od Ložioničke do Bulevara Slobodana Jovanovića) privremeno postaju slepe.

Takođe, na Bulevaru Slobodana Jovanovića, na raskrsnici s Bulevarom Jovana Dučića, u oba smera obavezan je smer "pravo", i na Bulevaru Jovana Dučića na raskrsnici s Bulevarom Slobodana Jovanovića obavezan je smer "pravo i levo".

Zbog izmene režima saobraćaja privremeno se menjaju i trase autobuskih linija 7a, 7b, 18a i 18b, tako da će se autobusi od raskrsnice Bulevara Slobodana Jovanovića i Bulevara vojvode Stepe kretati Bulevarom vojvode Stepe, Ulicom Bate Brkića i dalje postojećom trasom.

Takođe, privremeno se menjaju trase autobuskih linija 2, 2s, 9 i 9a pa će se od raskrsnice Bulevara Slobodana Jovanovića i Bulevara Jovana Dučića, kretati Ulicom Radomira Raše Radujkova, Bulevarom Evrope i dalje postojećom trasom.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 87%
Pritisak: 999.4 mb
Vetar: 2 m/s, E
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?