Radovi na održavanju saobraćajnica u Novom Sadu i Futogu

20:03:00 14.03.2023, Komentara: 0

Novi Sad – U proteklim danima, povoljni vremenski uslovi iskorišćeni su za intenzivno izvođenje radova u okviru redovnog održavanja objekata putne privrede, kako bi se obezbedilo što efikasnije i učinkovitije odvijanje saobraćaja na teritoriji Grada Novog Sada.

Radovi na održavanju saobraćajnica u Novom Sadu i  Futogu

Radovi na popravci kolovoza u jednosmernoj Ulici Ilije Vučetića u Novom Sadu u završnoj su fazi, a kako bi saobraćaj bio što bezbedniji i ekonomičniji, mole se svi učesnici u saobraćaju da imaju strpljenja i razumevanja i da posebnu pažnju obrate na saobraćajnu signalizaciju.

Danas su počeli radovi u Ulici cara Lazara, u Futogu, na deonici od Branka Radičevića do Braće Bošnjak, na kojoj je saobraćaj potpuno obustavljen. Nakon završetka ove deonice, koja predstavlja prvu fazu radova, početkom aprila, otpočeće druga faza, kojom je obuhvaćena deonica od Ulice Braće Bošnjak do državnog puta.

Radovi na održavanju saobraćajnica u Novom Sadu i  Futogu


U Begeču, u petak, počinju radovi u Ulici Branka Radičevića i izvodiće se na deonici od Ulice Vuka Karadžića do Dunavske ulice. Prilikom izvođenja radova, koji će trajati oko dvadeset dana, ova deobica će neće biti zatvorena za saobraćaj.



Foto: Grad Novi Sad


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
19°
Vlažnost: 73%
Pritisak: 1005.6 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Sub 16° - 33° Sunčano
Ned 17° - 36° Sunčano

Anketa

Kupate li se na Štrandu?