Radovi na podvožnjaku od ponedeljka zatvaraju deo Kisačke

19:09:00 18.09.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Saobraćaj u delu Kisačke ulice biće zabranjen od ponedeljka, 20. septembra zbog radova na podvožnjaku, a za potrebe izgradnje dvokolosečne pruge Beograd - Stara Pazova - Novi Sad – Subotica - granica. Radovi će trajati narednih šest meseci, odnosno do 20. marta 2022. godine.

Radovi na podvožnjaku od ponedeljka zatvaraju deo Kisačke


Dok traju radovi biće izmenjene trase autobuskih linija broj 1, 15, 16, 17, 20, 31, 32, 33 i 35 na sledeći način:


LINIJA BROJ 1

Smer sa Klise: Od raskrsnice ulica Sentandrejski put i Partizanske autobusi će skretati levo u Partizansku ulicu, desno u Temerinsku ulicu do Kisačke ulice i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Smer iz Centra: Od raskrsnice ulica Kisačke i Temerinske autobusi će saobraćati pravo Temerinskom ulicom, levo Partizanskom ulicom, skretati desno na Sentandrejski put i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.


LINIJA BROJ 15

Smer iz zone Sever: Od raskrsnice ulica Sentandrejski put i Partizanske autobusi će skretati desno u Industrijsku ulicu, levo u Rumenačku ulicu, levo na Bulevar Jaše Tomića, desno na Bulevar oslobođenja i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Smer iz Centra: Od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara Jaše Tomića autobusi će skretati levo na Bulevar Jaše Tomića, desno u Rumenačku ulicu, desno u Industrijsku ulicu (pored Merkura), levo na Sentandrejski put i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.


LINIJA BROJ 16

Smer iz Pristanišne zone: Od raskrsnice ulica Put šajkaškog odreda i Temerinske autobusi će skretati levo u Temerinsku ulicu, desno u Kisačku ulicu, levo na Bulevar Jaše Tomića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Smer sa Ž.stanice: Od raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice autobusi će skretati desno u Kisačku ulicu, levo u Temerinsku ulicu do Partizanske ulice i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.


LINIJA BROJ 17

Smer od Tržnog centra „BIG“: Od raskrsnice ulica Sentandrejski put i Partizanske autobusi će skretati levo u Partizansku ulicu, desno u Temerinsku ulicu do Kisačke ulice i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Smer iz Centra: Od raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice autobusi će skretati desno u Kisačku ulicu, levo u Ulicu Jovana Cvijića, levo u Temerinsku ulicu, levo u Partizansku ulicu, desno na Sentandrejski put i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.


LINIJA BROJ 35

Smer sa Čeneja: Od raskrsnice ulica Sentandrejski put i Partizanske autobusi će skretati levo u Partizansku ulicu, desno u Temerinsku ulicu, desno u Kisačku ulicu, levo na Bulevar Jaše Tomića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Smer sa Ž.stanice: Od raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice autobusi će skretati desno u Kisačku ulicu, levo u Temerinsku ulicu, levo u Partizansku ulicu, desno na Sentandrejski put i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.


LINIJE BROJ 20, 31, 32 i 33

Smer iz mesta: Od raskrsnice ulica Temerinske i Partizanske autobusi će saobraćati pravo Temerinskom ulicom, skretati desno u Kisačku ulicu, levo na Bulevar Jaše Tomića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Smer sa MAS-a (Ž.stanice): Od raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice autobusi će skretati desno u Kisačku ulicu, levo u Temerinsku ulicu do Partizanske ulice i i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Autobusi na linijama broj 1, 15, 16, 17 i 20 će na izmenjenom delu trase koristiti redovna stajališta drugih linija, dok će autobusi broj 31, 32, 33 i 35, na izmenjenom delu trase, u smeru iz mesta, koristiti redovna stajališta na raskrsnicama Temerinska-Partizanska, Kisačka-Temerinska i Kisačka – Jovana Cvijića, a u smeru od Železničke stanice koristiće redovna stajališta na raskrsnicama Kisačka – Bulevar Jaše Tomića i Temerinska – Kisačka.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1004.8 mb
Vetar: 1 m/s, SSE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?