Radovi na Sentandrejskom mostu trajaće do polovine januara 2019.

09:11:00 20.11.2018, Komentara: 2

Novi Sad - Vozila preko Sentandrejskog mosta neće saobraćati barem do 13. januara, jer su ponovo produženi radovi na ovom objektu, saznaje portal 021.rs

Ovo je drugi put da se za 60 dana produžuje rok za završetak radova. Prvobitni termin bio je 15. septembar, a sve se odužilo usled nepredviđenih radova na betonskom sloju mosta.

Radovi na Sentandrejskom mostu trajaće do polovine januara 2019.

U odluci da se rok sa 14. novembra pomeri za 13. januar navodi se da je toliko vremena potrebno nepredviđene radove, i to 14 dana za ugovaranje posla i 20 dana za ranije dogovorenu hidroizolaciju, asflatiranje, izradu ograde i završne radove.

Portal 021.rs piše da produženjem radova, troškovi popravke Sentandrejskog mosta nisu povećani i oni i dalje iznose 68,5 miliona dinara sa PDV-om. Popravku mosta zajednički finansiraju "Putevi Srbije" i Grad Novi Sad, a izvodi ih "Srbijaautoput" sa "Mostogradnjom" iz Beograda.

Preko mosta je trenutno nemoguće proći, a popravlja se jer su konstatovana ozbiljna oštećenja konstrukcije, asfalta, hirdoizolacije i drugih delova objekta dugog 195 metara, a koji je sagrađen 1964. godine.

Izvor: 021.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

2 komentar(a)

anonimus

, *.mbb.telenor.rs

Tri radnika na mostu od početka radova....pranje para(u roku) a mi sa klise da se patimo,neverujem ni do marta da će biti završeno !!!


Ruzica

, *.dynamic.sbb.rs

Tamo se uglavnom ne radi , kako je nama sa Klise , nikog nije briga. Evo prolazi i drugo produženje od 60 dana , dakle rok je prošao pre četiri meseca , ali od otvaranja mosta ništa. Ko jos radi po zimi , verovatno se misli . Autobusi , navodno zbog mosta , nekad po sat vremena kasne . Mi sa Kliše smo ovim po stali gradjanin desetog reda . Ovo je nezamislivo , ali je tako


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 46%
Pritisak: 1010.0 mb
Vetar: 4 m/s, N
Sre -1° - 15° Pretežno sunčano
Čet 2° - 18° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?