Radovi na toplovodu menjaju režim saobraćaja kod Merkatora

19:07:00 17.07.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Radovi na izgradnji vrelovodne mreže na rasksrnici Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice, od sutra će biti izmenjen režim saobraćaja u ovom delu grada. Brzina kretanja za vreme radova ograničena je na 30 km/h, a izmena režima saobraćaja trajaće do 28. jula.

Radovi na toplovodu menjaju režim saobraćaja kod Merkatora


Na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara određen je obavezan smer pravo i levo za vozila koja se Bulevarom oslobođenja kreću iz pravca Mosta slobode.

Bulevar cara Lazara biće zatvoren za saobraćaj, odnosno postaće „slepa ulica“, iz pravca Fruškogorske ulice i ulice Sutjeske ka Bulevaru oslobođenja. Ujedno, na pomenutoj raskrsnici je određen obavezan smer desno i levo za vozila sa Bulevara cara Lazara koja dolaze iz pravca Limanske pijace.

Kada su u pitanju autobuski, trasu će privremeno promeniti linije 9, 9A i 13.

Linija 9 i 9A, oba smera

Od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Bulevara oslobođenja autobusi saobraćaju Bulevarom oslobođenja, Narodnog fronta, Fruškogorskom ulicom do Bulevara cara Lazara i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Linija broj 13

Detelinara-Grbavica-Univerzitet: Od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara autobusi saobraćaju Bulevarom oslobođenja, Narodnog fronta, Fruškogorskom ulicom do Bulevara cara Lazara i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Univerzitet-Grbavica-Detelinara: Od raskrsnice ulica Jirečekova i Fruškogorska autobusi saobraćaju Ulicom Narodnog fronta, Bulevarom oslobođenja do raskrsnice sa Bulevarom cara Lazara i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Slaba kiša
Vlažnost: 100%
Pritisak: 995.8 mb
Vetar: 3 m/s, W
Čet 6° - 13° Moguća kiša
Pet 4° - 15° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?