Radovi na više lokacija u Novom Sadu i Sremskoj Kamenici

07:11:00 08.11.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Zbog radova su ovih dana u pojedinim delovima Novog Sada ogromne gužve. Danas se za saobraćaj otvara ulica Doža Đerđa, sutra će biti uspostavljeno redovno odvijanje saobraćaja na delu Bulevara Jovana Dučića, od četvrtka će biti prohodna raskrsnica Futoški put-Bulevar Evrope, a radi se i u pojedinim ulicama u Sremskoj Kamenici.

Radovi na više lokacija u Novom Sadu i Sremskoj Kamenici

Foto: Grad Novi Sad



Završetak radova u Ulici Doža Đerđa, deonica od Puškinove do Braće Ribnikar, planiran je za danas, tako da će ulica biti otvorena za saobraćaj.

U toku je III faza radova na sanaciji Futoškog puta, od Bulevara Slobodana Jovanovića do Bulevara Evrope, leva kolovozna traka gledano u pravcu grada.

Od četvrtka će za saobraćaj biti prohodna raskrsnica Futoški put-Bulevar Evrope, dok je završetak radova na kompletnoj deonioci predviđen za petak.

Na delu Bulevar Jovana Dučića, od Ulice Bate Brkića do Bulevara Slobodana Jovanovića, od sutra će biti uspostavljeno redovno odvijanje saobraćaja.

Sutra počinju radovi na Putu dr Goldmana u Sremskoj Kamenici, od kružnog toka do Ulice Dinka Šimunovića, tako da će deonica od semafora do Dinka Šimunovića biti zatvorena za saobraćaj, a u drugom delu ulice radovi će se odvijati pod saobraćajem, uz regulisanje brzine kretanja vozila.

U toku su radovi u ulicama Skojevska i Gogoljeva u Sremskoj Kamenici, a saobraćaj se obustavlja samo dok se budu izvodili radovi na asfaltiranju.

Pored radova iz domena redovnog održavanja, realizuju se i investicioni projekti, podsećaju iz gradske uprave.

U toku su radovi na izgradnji saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom u Ulici Kraljevića Marka, na deonici od Bulevara kralja Petra l do Bulevara Jaše Tomića. Trenutno je za saobraćaj zatvorena deonica od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića, a u drugom delu ulice radovi će se izvoditi početkom iduće godine.

Zbog izvođenja radova na izgradnji brze pruge, saobraćaj je obustavljen i u Ulici Partizanska, na deonici od Rumenačke do Industrijske. Nakon završetka ovih radova, čiji je rok do polovine decembra, pristupiće se radovima na kolovozu na navedenoj deonici.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
17°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1004.0 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?