Radovi u delu Bulevara kneza Miloša menjaju režim saobraćaja

09:09:00 04.09.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Režim saobraćaja na Bulevaru kneza Miloša od danas je privremeno izmenjen zbog radova na državnom putu IB 12, tako da i autobusi na linijama 2, 7a, 7b, 8, 9, 18a, 18b, 55 SJ, Novo Naselje - Koteks Viskofan i TE-TO saobraćaju izmenjenom trasom kretanja.

Radovi u delu Bulevara kneza Miloša menjaju režim saobraćaja


Na snazi je zabrana odvijanja saobraćaja u levoj kolovoznoj traci, u delu od Futoškog puta do Bulevara vojvode Stepe, uključujući i levu polovinu raskrsnice sa Bulevarom Jovana Dučića. Dvosmerni saobraćaj odvija se na suprotnoj kolovoznoj traci.

Druga faza trajaće oko deset dana, nakon čega će se radovi izvoditi na desnoj kolovoznoj traci.

Apeluje se na sve učesnike u saobraćaju da budu strpljivi, povećaju opreznost i poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova.


IZMENE NA LINIJAMA 2, 7a i 18a


Autobusi iz centra, od raskrsnice Bulevara kneza Miloša i Jovana Dučića skreću desno na Bulevar Jovana Dučića i idu do stajališta kod igrališta gde čekaju vreme za naredni polazak.

U smeru sa Novog naselja, od početnog stajališta kod igrališta, autobusi saobraćaju pravo Bulevarom Jovana Dučića redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase autobusi koriste stajališta drugih linija.


IZMENE NA LINIJAMA 7b I 18b

Autobusi saobraćaju kroz Bulevar kneza Miloša, ali bez ulaska u okretnicu i sa ukudanjem stajališta na Bulevaru kneza Miloša koje neće moći da koriste. Vreme za naredni polazak se čeka na stajalištu Blevara Patrijarha Pavla – Futoški put.

Na redovnom delu trase autobusi ne koriste stajališta na Bulevaru kneza Miloša (stajališta Bulevar kneza Miloša - Bulevar Jovana Dučića i Bulevar kneza Miloša - Garaža GSP-a).


IZMENE NA LINIJI 8

Sa Novog naselja, od početnog stajališta na Bulevaru kneza Miloša i Bulevaru Jovana Dučića autobusi čekaju vreme narednog polaska, pa idu pravo Bulevarom kneza Miloša i dalje redovnom trasom.

Iz centra, od raskrsnice Bulevara Jovana Dučića i Ulice Bate Brkića autobusi idu pravo Bulevarom Jovana Dučića, pa desno do početnog stajališta na Bulevaru kneza Miloša i Bulevaru Jovana Dučića, gde čekaju vreme narednog polaska.

Na izmenjenom delu trase autobusi koriste stajališta drugih linija.


IZMENE NA LINIJI 9

Autobusi iz centra, od raskrsnice Bulevar Jovana Dučića i Ulice Bate Brkića, skreću levo u Bate Brkića, pa desno na Futoški put, potom desno na Bulevar kneza Miloša i desno Bulevarom Jovana Dučića do stajališta

Kod igrališta autobusi čekaju vreme za naredni polazak.

Sa Novog naselja, od početnog stajališta autobusi saobraćaju pravo Bulevarom Jovana Dučića redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase autobusi koriste stajališta drugih linija.


IZMENE NA LINIJI 55 JS

Autobusi iz Novog Sada, od raskrsnice Bulevara Jovana Dučića i Bate Brkića idu levo Ulicom Bate Brkića, pa desno na Futoški put i zatim redovnom trasom.

Iz Futoga, od raskrsnice Bulevara kneza Miloša i Futoškog puta, autobusi idu pravo Futoškim putem, pa levo u Bate Brkića, zatim desno na Bulevar Jovana Dučića i dalje redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase autobusi koriste stajališta drugih linija.


TE-TO

Autobusi sa Novog naselja kreću sa početnog stajališta na Futoškom putu i Bulevaru Patrijarha Pavla. Kod raskrsnice Bulevar kneza Miloša - Futoški put idu pravo Futoškim putem, pa levo u Bate Brkića, potom desno na Bulevar Jovana Dučića i dalje bastavljaju redovnom trasom.

Iz TE-TO, od raskrsnice Bulevara Jovana Dučića i Bate Brkića, autobusi skreću levo u Bate Brkića, pa desno Futoškim putem do Satelitske pijace gde se završava linija.

Na izmenjenom delu trase autobusi koriste stajališta drugih linija.


NOVO NASELJE - KOTEKS VISKOFAN

U smeru za Koteks Viskofan, autobusi od raskrsnice Bulevara Jovana Dučića i Bate Brkića skreću levo u Bate Brkića, pa desno Futoškim putem, do Bulevara Patrijarha Pavla gde skreću levo na Bulevar Patrijaha Pavla odakle nastavljaju redovnom trasom.

Iz Koteks Viskofana, od raskrsnice Bulevara Patrijaha Pavla i Futoškog puta, autobusi skreću desno na Futoški put, pa levo u Bate Brkića, potom desno na Bulevar Jovana Dučića i dalje nastavljaju redovnom trasom.

Autobusi na izmenjenom delu trase autobusi koriste stajališta drugih linija.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 94%
Pritisak: 1011.5 mb
Vetar: 3 m/s, ESE
Pon 11° - 28° Sunčano
Uto 12° - 27° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?