Radovi u delu Partizanske i Ložioničke od sutra menjaju režim saobraćaja

19:07:00 18.07.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Zbog radova na vrelovodu u Partizanskoj i Ložioničkoj ulici od sutra će, u tom delu Novog Sada, privremeno biti izmenjen režim saobraćaja.

Radovi u delu Partizanske i Ložioničke od sutra menjaju režim saobraćaja


Za vreme trajanja radova na rekonstrukciji vrelovoda u Partizanskoj ulici, od Rumenačke prema „ZGOP“-u i u Ulici Jovana Hranilovića od Partizanske do kućnog broja 65, ukidaju se pešačka i biciklistička staza u Partizanskoj, a deo Ulice Jovana Hranilovića od Bulevara Jaše Tomića do kućnog broja 65 postaje „slepa“ ulica. Planirani rok za završetak radova je 30. septembar.

Zbog radova na rekonstrukciji vrelovoda u Ložioničkoj ulici u okviru ranije započetih radova u bloku Ložioničke i Ulice Svetozara Ćorovića, za saobraćaj će biti zatvoren deo Ložioničke od Ulice partizanskih baza do Ulice Iva Ćipika, kao i lokalna saobraćajnica između Bulevara Slobodana Jovanovića i Ložioničke ulice. Planirani rok za završetak ovih radova je 25.avgust.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
12°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 999.4 mb
Vetar: 2 m/s, NW
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?