Ranjen muškarac u pucnjavi na Limanu

09:05:00 25.05.2020, Komentara: 1

Novi Sad - P. S. (34) iz okoline Lučana, ranjen je sinoć u pucnjavi na Limanu kada je u njega, nešto pre 23 časa, pucao naoružan napadač, u prolazu zgrada na Bulevaru cara Lazara 92.

Ranjen muškarac u pucnjavi na Limanu


Novosadska poilicija uhapsila je S. D. (24) iz Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Sumnja se da je sinoć, oko 22.30 časova, u Novom Sadu, hicima iz pištolja u stomak ranio tridesetčetvorogodišnjeg muškarca, saopštila je Policijska uprava Novi Sad.

Policija je kod osumnjičenog S. D. pronašla pištolj iz kog je, kako se sumnja, pucao, a u pretresu njegovog stana 665 metaka.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće priveden u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Povređeni P. S. primljen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine sa teškim telesnim povredam u predelu grudnog koša i stomaka. Kako nezvanično saznajemo, nakon kompletne dijagnostike i operativnog zahvata pacijent je u stabilnom stanju zadržan na daljem bolničkom lečenju.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

podbarac

nekad smo to rešavali pesnicama


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 94%
Pritisak: 1011.5 mb
Vetar: 3 m/s, ESE
Pon 11° - 28° Sunčano
Uto 12° - 27° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?