Raspisan konkurs za najlepše prolećne i letnje fotografije

20:05:00 12.05.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Turistička organizacija Novog Sada raspisala je foto konkurs „Oseti duh Novog Sada“ u okviru kojeg će biti nagrađene najlepše prolećne i letnje fotografije.

Raspisan konkurs za najlepše prolećne i letnje fotografije

Foto: TONS



U TONS-u navode da je, i ove godine, autorima pružena mogućnost da kroz fotografiju prenesu emocije koje u njima izaziva Novi Sad i njegova okolina.

- Ukoliko uživate u dugim šetnjama sunčanim kejom, razgledanju slikovitih pejzaža i u prijatnoj atmosferi Novog Sada, pozivamo vas da učestvujete u nagradnom foto konkursu. Brojne zanimljive nagrade vas očekuju, a na vama je samo da uhvatite trenutak i zabeležite ga vašim telefonom ili fotoaparatom – kažu u TONS-u.

Konkurs je raspisan do 10. avgusta, a stručni žiri će izabrati najlepše fotografije u periodu od mesec dana nakon završetka foto konkursa. Autori najlepših fotografija biće obavešteni putem mejl adrese koju dostave prilikom prijave.

Zainteresovani svoje fotografije treba da pošalju mailom na adresu fotokonkurs.tons@gmail.com, a detaljne informacije i propozicije mogu pročitati OVDE


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1001.6 mb
Vetar: 1 m/s, ESE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?