Raspisan konkurs za „Nova mesta“

17:06:00 27.06.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Fondacija „Novi Sad 2021 - Evropska prestonica kulture“ raspisala je urbanističko-arhitektonski konkurs za uređenje malih javnih prostora pod nazivom „Nova Mesta“, na koji svoje ideje i projekte do 19. jula 2021. godine može da preda stručna javnost. Pravo učešća imaju sva stručna pravna i privatna lica, što podrazumeva arhitekte, urbaniste, pejzažne arhitekte, kao i studente iz tih oblasti.

Raspisan konkurs za „Nova mesta“


Konkurs sprovodi „DaNS“ – društvo arhitekata Novog Sada. Cilj konkursa je da se kroz valorizaciju više pristiglih idejnih rešenja iznađe ono najkvalitetnije za uređenje urbanih džepova na četiri lokacije u Novom Sadu. Autori najboljih radova biće nagrađeni.

Konkurs je raspisan za uređene sledećih lokacija: Trg Galerija, Park – Skupština Autonomne Pokrajine Vojvodine, Vidikovac – most Slobode i deo zelene površine uz Bulevar patrijarha Pavla.

Konkursnu dokumentaciju za nabavku usluge izrade urbanističko-arhitektonskog rešenja za uređenje novih mesta u Novom Sadu u postupku nabavke – konkurs za dizajn zainteresovani mogu pronaći na Portalu javnih nabavki, kao i na internet stranici fondacije „Novi Sad 2021-Evropska prestonica kulture“. Informacije o samom konkursu mogu se preuzeti i sa Portala javnih nabavki finalni TEHNICKI OPIS NOVA MESTA 2021


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
10°
Vlažnost: 100%
Pritisak: 994.9 mb
Vetar: 3 m/s, E
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?