Raspisan konkurs za učešće na Festivalu uličnih svirača

09:04:00 08.04.2022, Komentara: 0

Novi Sad – U toku je prijava na konkurs za izvođače na Festivalu uličnih svirača - Gradić fest, koji će biti održan od 25. do 27. avgusta u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave.

Raspisan konkurs za učešće na Festivalu uličnih svirača

Foto: Festival uličnih svirača - Gradić fest (Facebook)


Pravo da se prijave na konkurs imaju pojedinci, grupe ili trupe koji svoje izvođenje ili umetnost prepoznaju kao onu koja pripada svima, koja pripada ulici. Uz prijavu na konkurs, neophodno je priložiti minimum dve i maksimalno četiri fotografije u visokoj rezoluciji kao i tehnički zadovoljavajući video snimak nastupa sa kojim se konkuriše i kratku biografiju učesnika. Aplikacije koje ne budu popunjene u skladu sa zahtevima neće biti uzete u razmatranje.

Prijave za konkurs, koju zainteresovani mogu naći na sajtu www.ulicnisviraci.com, treba poslati najkasnije do 1. juna, a rezultati konkursa će biti poznati 1. jula.

Organizatori pozvaju sve ulične muzičare i performere da se priključe festivalu, kako bi se proslavile 22 godine od kada je i Novi Sad dobio svoju tačku na mapi evropskih uličnih festivala.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
15°
Vlažnost: 48%
Pritisak: 998.5 mb
Vetar: 2 m/s, NNE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?