Rasvetljen pokušaj ubistva na Detelinari

07:12:00 21.12.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Novosadska policija je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu i Tužilaštvom Bosne i Hercegovine, rasvetlila pokušaj ubistva tridesetdvogodišnjeg Novosađanina.

Rasvetljen pokušaj ubistva na Detelinari


Kako navode, za pokušaj ubistva koji se dogodio na Detelinari, 16. marta ove godine, osumnjičen je državljanin Bosne i Hercegovine.

Sumnja se da je S. R. (45), u Molijerovoj ulici, tada ispalio u M. M. (32) više hitaca iz vatrenog oružja i naneo mu teške telesne povrede, opasne po život.

Protiv osumnjičenog S. R. je podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Kako navode mediji, on s nalazi u pritvoru u BiH zbog drugog krivičnog dela, a pravosudni organi Srbije će u narednom periodu doneti odluku u vezi sa zahtevom za njegovo izručenje.

Podsetimo, na tridesetdvogodišnjeg Novosađanina pucano je na Detelinari, na parkingu Milijerove ulice, oko 6.30 časova, u klasičnoj sačekuši, dok je šetao psa. On je ranjen u desnu nogu i odmah prevezen u Urgentni centar KCV.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
11°
Vlažnost: 87%
Pritisak: 995.6 mb
Vetar: 5 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?