Razgledanje Novog Sada uskoro iz dabl-dekera

11:05:00 27.05.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Domaći i strani posetioci, ali i svi građani, uskoro će imati mogućnost da zanimljive lokacije, ulice, institucije i ustanove u gradu razgledaju vozeći se u crvenom dabl-deker autobusu, koji bi već početkom leta trebalo da postane deo redovne turističke ponude Novog Sada.

Razgledanje Novog Sada uskoro iz dabl-dekeraIlustracija

Vožnja autentičnim oldtajmerom „London transporta“ marke RM-83 trajaće oko 50 minuta, a svi putnici moći će da uživo, ili preko tonskog snimka na srpskom i engleskom jeziku, slušaju priče turističkog vodiča o znamenitostima grada. Planirano je da razgledanje grada autobusom na sprat, koji ima 46 sedišta, bude organizovano subotom i nedeljom, bez obzira na broj prijavljenih putnika, uz mogućnost organizovanja polazaka radnim danima na upit.

Projekat je osmislila marketinška agencija „Promo group Serbia“, u čijem je vlasništvu taj oldtajmer, s idejom da Novi Sad dobije stalne ture razgledanja iz autobusa na sprat, po ugledu na velike svetske metropole.

Autobuska karta za odrasle biće 500 dinara, za decu od tri do 12 godina 300, a za mališane do tri godine vožnja će biti besplatna. Ceo projekat biće promovisan na društvenim mrežama i u medijima, a recepcije i turističko-informativni pultovi trebalo bi da dobiju prospekte i brošure o vožnji crvenim autobusom.

Izvor: Dnevnik.rs

Ilustracija: Lee Nichols / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1005.4 mb
Vetar: tiho m/s, -
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?