Razmena dečje i bebi opreme na "Maminom bazaru"

12:08:00 22.08.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Drugi "Mamin bazar", koji organizuje Udruženje "Mame Novosađanke", biće održan sutra, 23. avgusta, od 10 do 12 sati, u zabavnom parku "Starli", na Bulevaru vojvode Stepe 56.

"Mamin bazar" je događaj gde će mame moći da kupuju, prodaju, menjaju i poklanjaju svoju odeću, obuću, igračke, bebi opremu i ostale sitnice za bebe, decu i odrasle, a ovaj je posvećen početku školske godine.

Razmena dečje i bebi opreme na "Maminom bazaru"

"Ovaj događaj organizujemo kako bismo roditeljima finansijski olakšali početak nove školske godine, s obzirom da je poznato koliko novca je potrebno spremiti na udžbenike, garderobu, obuću. Izlagači bazara su mame iz naše grupe koje žele da prodaju, zamene ili poklone svoju garderobu ili garderobu svoje dece, kao i obuću, igračke, školske udžbenike i bebi opremu", rekle su organizatorke događaja.

Kao na prvom "Maminom bazaru", svi izlagači i posetioci će moći da ponesu i doniraju odeću za odrasle, trudnice, bebe i decu, obuću, igračke, pelene (može i otvorene), bebi hranu, posteljinu, kozmetiku..

"U izlagačkom prostoru će biti postavljen deo za skupljanje ovih potrepština, a za organizaciju i dalju raspodelu biće zadužen Novosadski humanitarni centar, koji će takođe imati svoj štand gde ćete i moći ostaviti donešene stvari", kažu "Mame Novosađanke".



Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
21°
Vlažnost: 69%
Pritisak: 1005.8 mb
Vetar: 5 m/s, NNE
Čet 12° - 21° Mogući pljuskovi
Pet 12° - 22° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?