Razmena tehnike na "Žur buvljaku" u CK13

17:04:00 25.04.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Trinaesto izdanje "Žur buvljaka" biće održano sutra, 26. aprila od 18 sati u Omladinskom centru CK13.

Osim standardnog programa "Besplatne radnje" i izlaganja stvari iz CK13, koje posetioci mogu poneti sa sobom, ovaj buvljak će imati i prefiks "tehnički".

Razmena tehnike na "Žur buvljaku" u CK13

- Na predlog jednog od naših najredovnijih posetilaca, organizovaćemo razmenu tehničkih uređaja, pre svega onih upotrebljivih, kao i onih koji bi eventualno mogle da se poprave. Sve što je ispravno, upotrebljivo i u dobrom stanju je dobrodošlo. Zbog kapaciteta nismo u prilici da smestimo kabaste stvari - kaže Bojan Krivokapić iz CK13.

On dodaje da posetioci mogu doneti sve što im padne na pamet i odneti sve što im se svidi.

- "Žur buvljak" znači da poklanjamo, razmenjujemo, recikliramo, družimo se u našem klubu uz muziku i piće… Ovde je novac bezvredan, može se nešto samo doneti ili samo odneti - kaže Krivokapić.

Besplatna radnja u Omladinskom centru CK13 nastala je kao odgovor na sveprisutno štancanje svega, u svim veličinama, bojama, oblicima i materijalima, što rezultira gomilanjem i zatrpavanjem stvari koje će na kraju završiti u kontejnerima, umesto u nečijoj sobi, polici, ormanu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
13°
Vlažnost: 44%
Pritisak: 1000.3 mb
Vetar: 5 m/s, SE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?