Razmena udžbenika za osnovce od srede u prostorijama NS Bloka

17:08:00 23.08.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Akcija besplatne razmene udžbenika za osnovnu školu biće i ove godine organizovana u Udruženju građana NS blok. Ovo je 11 ovakva akcija. Osim udžbenika, građani će moći da razmenjuju i školsku opremu, lektire i pribor.

Razmena udžbenika za osnovce od srede u prostorijama NS Bloka


- Svaki početak školske godine utiče na kućni budžet i ovom akcijom naše udruženje već dugi niz godina želi da pomogne roditeljima i učenicima, kako bi obezbedili udžbenike i uštedeli novac. Pozivamo sve zainteresovane da se priključe našoj akciji, tako što će poneti udžbenike, lektire i školsku opremu koju žele da razmene i podsećamo da poštuju sve mere predostrožnosti (nošenje maski, držanje propisanog rastojanja), koje su preporučene za suzbijanje virusa Covid-19 – navodi Udruženje NS blok u pozivu.

Razmena će biti održana u prostorijama NS blok-a, na adresi Trg Marije Trandafil 4, svakog radnog dana od 09 do 20 časova. Akcija počinje u sredu, 25. avgusta i trajaće do 10. septembra 2021. godine.

Detaljnije informacije zainteresovani mogu dobiti na broj telefona 021/661-5503 i 065/580-1366. Putem mejla grupagradjanansblok@gmail.com, Facebooka ili Instagrama.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
14°
Vlažnost: 51%
Pritisak: 1004.0 mb
Vetar: 4 m/s, W
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?