Razni bendovi, porodična zabava i riblji specijaliteti na "Gospojini" u Novom Bečeju

21:08:00 05.08.2016, Komentara: 0

„Zabranjeno pušenje“ , „Prljavo kazalište“, „Garavi sokak“, „Leksington bend“ i SašaMatić, ali i mađarski muzičari Plejbojs i brojni tamburaški orkestri, nastupaće na tradicionalnoj manifestaciji „Gospojina“, koja će od 26. do 28. avgusta biti održana u Novom Bečeju.

Razni bendovi, porodična zabava i riblji specijaliteti na "Gospojini" u Novom Bečeju

Manifestacija će početi 26. avgusta u 16 sati otvaranjem Poljo-festa. Tog dana biće održano i takmičenje u kuvanju riblje čorbe, takmičenje tamburaša, a od 22 sata posetioce će zabavljati „Garavi sokak“.

U subotu, 27. avgusta, biće otvoren Etno bazar, upriličeni su i dečji programi, a od 20 sati na bini će nastupiti "Plejbojs". U 21 sat počeće koncert grupe „Zabranjeno pušenje“, a nakon njih na binu će izaći „Prljavo kazalište“.

Poslednjeg dana manifestacije, 28. avgusta, biće održana revija paradnih zaprega, koncert „Leksington benda“ i Saše Matića, a za ponoć je pripremljen vatromet.

Inače, „Gospojina“ se više od dve decenije organizuje u Novom Bečeju i zauzima 18.000 kvadrata koncertnog prostora, kao i prostor koji je opredeljen za druge programe.

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Ivan Đoković rekao je da svake godine za dane "Gospojine" kroz Novi Bečej prođe više od 200.000 posetilaca, a od toga je veliki deo iz Beograda i cele Srbije.

„Tih dana gosti imaju priliku da uživaju u najboljim ribljim specijalitetima, tamburaškim orkestrima, kao i drugim brendovima Vojvodine, a na taj način ne promoviše se samo Novi Bečej nego i cela Vojvodina. Pozivam sve ljude da dođu sa svojim porodicama i da se svi lepo družimo“, kazao je Đoković.

Nataša Pavlović, direktorka TO Vojvodina, kaže da je Novi Bečej kroz "Gospojinu" napravio sebi odličan brend.

Ulaz na sve događaje i koncerte tokom manifestacije je besplatan.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
23°
Vlažnost: 61%
Pritisak: 1005.9 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Ned 18° - 33° Pretežno sunčano
Pon 20° - 26° Kiša

Anketa

Kupate li se na Štrandu?