Rekonstrukcija parkinga u dvorištu Skupštine grada

13:12:00 20.12.2020, Komentara: 0

Novi Sad – Radovi na uređenju parking prostora u dvorištu Skupštine grada u Ulici dr Laze Stanojevića su u toku, za šta je zaduženo je JKP „Parking servis”.

Rekonstrukcija parkinga u dvorištu Skupštine grada


Da bi rekonstrukcija ovog parkinga bila dobro urađena, potrebno je obaviti i određene infrastrukturne radove u kojima učestvuje i JKP „Vodovod i kanalizacija”. Radnici ovog preduzeća ovih dana obavljaju poslove koji se tiču vodovoda i atmosferske kanalizacije.

Parking prostor u dvorištu Skupštine grada postoji nekoliko decenija i koristi ga veliki broj građana koji dolaze u Skupštinu grada ili obližnje ustanove da obave svoje poslove, ali i stanari okolnih zgrada, kao i zaposleni u samoj Skupštini grada. Veoma je frekventan, ali u vrlo lošem stanju pošto više od 20 godina nije ulagano u njega .

Radnici JKP „Parking servis” će zameniti postojeće oštećene betonske ploče behaton pločama, potpuno rekonstruisati kolovoz i pešačke površine, uraditi rasvetu i prostorno uređenje, da bi izgled i funkcionalnost tog parkirališta bili primereni.

Na toj lokaciji, koja zauzima više od 1.000 kvadatnih metara, JKP „Parking servis” će izgraditi 50 novih parking mesta. Pored parkirališta, biće asfaltirano oko 140 metara saobraćajnice, dok će parking mesta biti izgrađena od behatona.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
16°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 992.3 mb
Vetar: 11 m/s, N
Sre 6° - 9° Moguća kiša
Čet 5° - 14° Moguća kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?