Rekonstrukcije vrelovoda menjaju režim saobraćaja

13:06:00 23.06.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Novosadska toplana u ponedeljak, 26. juna, počinje rekonstrukciju vrelovodne mreže na nekoliko lokacija.

Rekonstrukcije vrelovoda menjaju režim saobraćaja

Rekonstrukcija dela vrelovodne mreže od Bulevara oslobođenja duž Ulice Novosadskog sajma do broja 56 trajaće do 28. jula. Zbog toga će biti izmenjen režim saobraćaja u Ulici Novosadskog sajma, od Bulevara oslobođenja do Ulice Branimira Ćosića.

Tokom radova zauzima se parkiralište duž trase radova i povremeno desna saobraćajna traka za potrebe postavljanja mehanizacije, i ukida se autobusko stajalište u zoni raskrsnice sa Bulevarom oslobođenja, uz ograničenje brzine kretanja na 30 km/h.

U ponedeljak, 26. juna, počeće i rekonstrukcija dela vrelovodne mreže u bloku ulica Janka Čmelika, Milete Protića i Boška Vrebalova od Ulice Janka Čmelika br. 113 do Avijatičarske ulice.

Zbog radova privremeno je zabranjen saobraćaj u Ulici Janka Čmelika, od železničke pruge do Ulice Nikole Mirkova, u režijskoj saobraćajnici u Ulici Veselina Masleše kod broja 132, u Ulici Milete Protića i u Ulici Boška Vrebalova, od Ulice Milete Protića do Avijatičarske ulice.

Za vreme trajanja radova građevinci će koristii i parkirališta i trotoar duž trase radova. Privremena izmena režima saobraćaja važi do 15. avgusta.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
20°
Vlažnost: 43%
Pritisak: 994.8 mb
Vetar: 4 m/s, S
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?