Replike dinosaurusa sledeće sedmice u Dunavskom parku

17:11:00 06.11.2015, Komentara: 5

Novi Sad - Šest replika dinosaurusa, koje će se kasnije naći na stalnoj postavci Dino parka, biće postavljeno od 14. do 17. novembra u Dunavskom parku.

Ideja postavke je promocija prvog tematskog zabavnog parka u Srbiji - Dino parka, čije se otvaranje očekuje u martu sledeće godine.

Replike dinosaurusa sledeće sedmice u Dunavskom parku

Promocija je namenjena prvenstveno najmlađima, za koje je pripremljen svakodnevni muzički program u saletli Dunavskog parka. Deci će biti omogućeno upoznavanje sa zanimljivostima koje prate ova stvorenja, izumrla pre oko 65 miliona godina, a sa replikama dinosaurusa moći će i da se fotografišu. Program će trajati od 10 do 19 sati.

Dino park će biti otvoren u neposrednoj blizini otvorenih bazena Spensa na prostoru veličine 1,7 hektara. Prema planovima će, uz postavku dinosaurusa, imati bogatu ponudu poput muzeja dinosaurusa, restorana, igraonice, otvorene saletle, bioskopa, mini ZOO vrta, dečijih igrališta, pozornice, adrenalin parka i drugih sadržaja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

5 komentar(a)

marija

Jedva cekamo!!!!!


Kustos

, *.dynamic.kdsinter.net

Trenutna gradska vlast po svaku cenu hoće da nekom svom rodjaku/finansijeru, na račun štete po gradsku kasu, namesti ovaj posao pre nego što bude smenjena. Dok se ovakvi tematski parkovi svuda u svetu postavljaju van grada, tamo gde nije problem parkiranje autobusa i automobila, ovi su prvo hteli da osakate jedan od svega četiri gradska parka, i samo su zbog sveopšteg pritiska gradjana odustali od te sulude ideje. Sada "investitoru" poklanjaju parcelu od 1,7 hektara najskupljeg gradskog zemljišta, a svi prihodi i dobit će ići samo tom smutljivcu. Zbog čega je ovo interes gradjana kada će sve sadržaje morati plaćati po ekonomskoj ceni? Ovo je pitanje za pravosudne organe, naravno kada bi oni funcionisali u svrhu zaštite prava i pravde a ne interesnih grupa na vlasti.


Biljana Olujic

, *.dynamic.a1.rs

SUPERISKA!ZA DECU CE TO BITI VELIKI DOZIVLAJ.


Branko90

, *.88.148.91.adsl.dyn.beotel.net

I ja jedva cekam :D Dobra idelja


Ognjen2005

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Nadam se da ce biti T-Rex


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1004.6 mb
Vetar: 2 m/s, E
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?