Roditelji nastradale Nine: Očevidac nesreće vozio auto inđijskih tablica

17:08:00 15.08.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Otac i majka nastradale Nine Rađenović, koja je podlegla povredama nakon što je na nju naleteo automobil dok je prelazila ulicu, 6. juna u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu, mole za pomoć kako bi našli svedoka koji je tom trenutku, oko 21 sat, vozio iz pravca Sremskih Karlovaca ka Novom Sadu.

Roditelji nastradale Nine: Očevidac nesreće vozio auto inđijskih tablica

foto: euronews / screenshot, arhiva

U pitanju je muškarac koji je vozio automobil audi, zlatno žute boje i inđijskih registarskih tablica, dvadesetih godina, visok, mršav, sa bradicom, na sebi je imao narandžasti duks sa belim natpisom.

Prema rečima roditelja, u trenutku kada im je javljeno da je njihova ćerka nastradala, došli su na mesto nesreće koje je udaljeno samo par minuta od njihove kuće, policija je vršila uviđaj i u jednom trenutku prišao im je policajac i kazao da mladić koji je vozio iz suprotnog pravca i očevidac je događaja, želi sa njima da priča.

– Mladić je strpljivo čekao ali mi smo žurili u Urgentni centar. Kasnije smo saznali da ni policija nije uzela podatke od mladića – kaže za IN Medija majka nastradale Nine Zorica Rađenović.

Porodica sumnja na propuste policije i tužilaštva u istrazi i vršenju uviđaja, jer je, pored tog mladića, na mestu nesreće bilo još svedoka koji su stajali na autobuskom stajalištu, a ni od njih nije uzeta izjava, niti kontakt. Sumnju na propuste policije potkrepljuju i činjenicom da je Nina u trenutku nesreće kod sebe imala lična dokumenta, a da su je u Urgentnom centru primili kao N.N lice. Pored toga, kako kažu, Ninin mobilni telefon je pronašao njen stric tek sutradan na mestu nesreće.

Ninin otac Miroslav Rađenović za IN Medija kaže da bi porodici mnogo značilo kada bi im se javili svedoci nesreće. On apeluje da se mladić koji je očevidac nesreće ili oni koji imaju informacije o njemu, jave Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu ili na mejl: pravdazaninu@gmail.com.

Izvor: IN Medija


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
16°
Vlažnost: 63%
Pritisak: 998.1 mb
Vetar: 3 m/s, SSW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?