Rođena 31 beba za Badnji dan, Božić i jutros

21:01:00 08.01.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Ukupno 31 beba, i to 14 devojčica i 17 dečaka, rođeno je u novosadskom porodilištu Betanija, od srede ujutru, do jutros u sedam sati.

Rođena 31 beba za Badnji dan, Božić i jutros

Devojčice su rodile Ljubica Aleksić, Renata Nikolić, Anja Kišfalubac, Milica Bužančić, Nataša Nenadov, Miljana Kalem, Aleksandra Bulatović, Marina Marković, Živanka Radu, Aleksandra Šobot i Milica Belenzada iz Novog Sada, Ksenija Jovanović iz Čortanovaca, Margareta Gajšak-Barna iz Temerina i Kristina Boškov iz Tovariševa.

Mame dečaka su Sanja Stankov, Jovana Dragojević, Ljiljana Gavrilović, Tatjana Krstin, Miljana Urošević, Sara Knežević i Gordana Radonić iz Novog Sada, Marija Petrović iz Petrovaradina, Mirjana Filipović iz Inđije, Ivana Letica iz Veternika, Svetlana Boroja iz Žablja, Milica Jovanović iz Kule, Diana Fejsthamel iz Horgoša, Ivana Tadić iz Beočina, Sanja Bojić iz Zmajeva, Jelena Joksimović iz Inđije i Milica Lazić iz Bačke Palanke.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
10°
Vlažnost: 100%
Pritisak: 994.0 mb
Vetar: 1 m/s, WSW
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?