Rođene trojke i dva para blizanaca

14:01:00 21.01.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Ukupno 28 beba, od kojih dva para blizanaca i trojke, rođeno je u novosadskom porodilištu od srede ujutru do jutros u sedam sati. Rođeno je 15 devojčica i 13 dečaka.

Rođene trojke i dva para blizanaca

Trojke, sve tri devojčice, rodila je Zorana Njenjić iz Vrdnika, a po dve devojčice bliznakinje rodile su Elmabruk Daw Dalal Abdulsalam i Milana Latinović iz Novog Sada.

Mame ostalih devojčica su Sabina Jajin i Sabera Asanović iz Novog Sada, Jelena Šuščević iz Bukovca, Marijana Mihajlović iz Veternika, Izabela Peter iz Temerina, Andrea Slimak iz Bečeja, Aleksandra Džakula iz Ruskog Krstura i Jelka Božić iz Beočina.

Mame dečaka su Zrna Nakomčić-Pušara, Sanja Petruševski, Milana Mitrović-Travar, Dragana Lazić, Bojana Latić i Jelena Cvijović iz Novog Sada, Kristina Salpura iz Kaća, Nada Tomić iz Bačkog Maglića, Slađana Sredić iz Žablja, Žiža Žebeljan iz Novog Beograda, Marija Galin iz Čelareva, Jelena Jovanović iz Srbobrana i Ljiljana Josipović iz Mošorina.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
16°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1003.7 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?