Rok žurka za malu Mionu

19:09:00 14.09.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Humanitarna rok žurka, koju organizuju novosadski bajkeri, biće održana u subotu, 16. septembra od 20 sati, u prostorijama Moto kampa Route 6, u Sremskoj Kamenici, u Karađorđevoj 23, preko puta nekadašnje okretnice.

Rok žurka za malu Mionu

Na žurci će se skupljati novac za lečenje dvoipogodišnje Mione Kojadinović iz Bačke Palanke, koja boluje od akutne leukemije i kojoj je za transplanraciju koštane srži u Italiji je potrebno neophodno skupiti 125.000 evra.

Na žurci će se za dobro raspoloženje će se pobrinuti dragi prijatelji muzičari „Under Hammer", „Veliki odmor" i DJ Dejan Pajić Pako.

Organizatori pozivaju sve bajkere, kao i ostale ljudi dobre volje i ljubitelje rok muzike da se pridruže i pokažu svoju humanost.

Oni koji nisu u mogućnosti da se pridruže veseloj družini, a želeli bi da pomognu, mogu poslati SMS poruku sadržaja 346 na broj 3030 i tako donirati 200 dinara za Mionino lečenje.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.8 mb
Vetar: 1 m/s, E
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?