RTV snima "Fazone i fore"

16:06:00 02.06.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Na radost generacija koje su odrastale uz dosetke i dogodovštine ekipe serijala "Fazoni i fore", ali i na radost budućih generacija, snimanje novog serijala te humorističke serije počelo je pre dva dana u Bečeju.

RTV snima "Fazone i fore"Foto: Youtube PrntScr

"Početak snimanja novog serijala poklapa se sa tridesetom godišnjicom od snimanja prve epizode ove serije uz koju su odrasle i odrastale mnoge generacije", rekao je autor serijala, poznati pesnik za decu Ljubivoje Ršumović.

On je na konferenciji za novinare kazao da "Fazoni i fore" imaju funkciju da štite odrastanje i vode računa o odrastanju najmlađih i da će tako biti i u novom serijalu.

Prema rečima Ršumovića, akteri serije su prepoznatljivi Raša Popov, Mirjana Karanović i drugi, ali je ekipa i značajno podmlađena, a novo lice je devojčica Andrea Hrček.

Snimanje novog serijala popularne serije za decu počelo je u dvorcu Fantast, nadomak Bečeja, u koprodukciji Radio televizije Vojvodine i "Pauer medija prodakšn" iz Novog Sada." Direktor serije je Dina Vranesević.

Ovom prilikom je najavljeno da će u novom serijalu "Fazona i fora" biti uvedene i nove rubrike, a otkriveno je samo da će dve od njih nositi naziv "Uzrečice i nizrečice" i "Šio mi ga Đura za litru pasulja".



Izvor: RTV


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
13°
Vlažnost: 54%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 2 m/s, NNW
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?